«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Δράση 4.1.5 (Σχέδια Βελτίωσης ) έως τις 30 Ιουνίου 2023 καθώς με τη συνημμένη απόφαση πήρε παράταση» **** «Έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων υλοποίησης παρεμβάσεων στήριξης του τομέα της μελισσοκομίας στο πλαίσιο του ΣΣ ΚΑΠ 2023 - 2027.» **** «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τροποποίηση των 2 ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ του Μέτρου 11 ‘Βιολογικές Καλλιέργειες’ μέχρι 31/05/2023» **** «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παράτασης Υποβολής Μεταβιβάσεων αφορά στη 2η Πρόσκληση της Δράσης 10.1.09» **** «Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Μητρώου Αξιολογητών για τα έργα και τις δράσεις του ΥΠΑΑΤ» **** «ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ για την υλοποίηση της Δράσης "Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων" του Τομεακού Μελισσοκομικού Προγράμματος του Σ.Σ. ΚΑΠ 2023-2027» **** «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΝΩΠΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ» **** «2η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: - υποέργο 1: «Καινοτομία και Πράσινη Μετάβαση στη Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων»» **** «ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Της Ετήσιας Παράτασης της 1ης Πρόσκλησης της Δράσης 10.1.09» **** «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Δράση 4.1.5 (Σχέδια Βελτίωσης)» **** «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προκήρυξη της θέσης Εκτελεστικού Διευθυντή (Executive Director) και των δύο θέσεων των Αναπληρωτών Διευθυντών (Deputy Director) του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας » **** ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: « Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων (EasyAgroExpo) » **** « Ανανέωση του Πιστοποιητικού Γνώσεων & Κατάρτισης στην Ορθολογική Χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων» **** ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΩΝ» **** «Συνταγή Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων»

EPIKEFALIDA2020


Αθήνα, 28 Μαρτίου 2023

Σ. Κεδίκογλου: Ορόσημο για την τοπική οικονομία η επένδυση της
Club Med στο Γρεγολίμανο της βόρειας Εύβοιας

. Ξενάγηση από στελέχη του Ομίλου για την πρόοδο των εργασιών

Ορόσημο για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και για μελλοντικές επενδύσεις, χαρακτήρισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου την εμβληματική επένδυση του διεθνούς ξενοδοχειακού Ομίλου Club Med στο Γρεγολίμανο της βόρειας Εύβοιας, κατά τη σημερινή παρουσίαση για την πρόοδο των εργασιών.

Τον κ. Κεδίκογλου υποδέχτηκαν σημαίνοντα στελέχη του Ομίλου από το Παρίσι και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και τους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα έργα ανάπλασης και επέκτασης. Ενημερώθηκε εκτενώς για την ολοκλήρωση με μεγάλη επιτυχία της πρώτης φάσης της επένδυσης για να ακολουθήσει, μετά το πέρας της τουριστικής σεζόν, και η επόμενη με χρονικό ορίζοντα τους θερινούς μήνες του 2024.

Συγκεκριμένα, με την επένδυση αυτή πρόκειται να υλοποιηθούν τα εξής:

 • Δημιουργία 27 νέων bungalows συνολικής δυναμικότητας 160 κλινών
 • Δημιουργία SPA
 • Επέκταση Εστιατορίου
 • 2 νέες πισίνες
 • Δημιουργία νέου bar
 • Επέκταση δωματίων προσωπικού με τη δημιουργία κτιριακών εγκαταστάσεων για τη στέγαση 80 επιπλέον εργαζομένων
 • Πλήρης ανακαίνιση του συνόλου των υφιστάμενων δωματίων του Ξενοδοχείου
 • Ενεργειακή αναβάθμιση του Ξενοδοχείου

Συνολικά δρομολογείται επέκταση περί των 5.500m2 δομήσιμης επιφάνειας, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα €30.000.000, με παράλληλη σημαντική ενίσχυση της απασχόλησης στην περιοχή, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της Ξενοδοχειακής Μονάδας.

Ο ΥφΑΑΤ συνεχάρη τους εκπροσώπους της εταιρείας για τη δυναμική του Club Med και επισήμανε την οικονομική στήριξη που προσφέρει στον τόπο τα τελευταία 45 χρόνια που δραστηριοποιείται στη βόρεια Εύβοια. «Είναι πολύ σημαντικό ο τόπος μου να διαθέτει μια τέτοια εμβληματική τουριστική εγκατάσταση. Αυτή η επένδυση, συμπαρασύρει το σύνολο του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και αποτελεί τοπόσημο και σημαντικό πόλο έλξης για τον τουρισμό», τόνισε.

Με τη σειρά τους, τα στελέχη της εταιρείας αναφέρθηκαν στην αμέριστη και συνεχή αρωγή του κ. Κεδίκογλου στις δραστηριότητες του Club Med, υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον του για την περιοχή.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Διευθυντής Marketing Ευρώπης-Αφρικής κ. Todd Julie, η Υπεύθυνη Τουριστικού Προϊόντος Θερινών Resort, κ. Ariane Tournier, ο Project Manager & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ευρώπης-Αφρικής, κ. Salvatore Filetti, η Manager Ψηφιακών Εμπειριών, κ. Severine Merit, ο Construction Manager Ευρώπης-Αφρικής, κ. Pierre Lallier, η Construction/Project Manager, κ. Alexia Le Fur, η Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ευρώπης-Μέσης Ανατολής-Αφρικής, κ. Marine Jannot, ο Manager Τουριστικού Προϊόντος & Εμπειριών, κ. Raphaelle Chiapolino, η Αναλύτρια Ανάπτυξης κ. Mathilde DeBona, ο Διευθυντής Έργων Νότιας Ευρώπης, κ. Arny Aiolf και η πρόεδρος της TechKM S.A. που έχει αναλάβει την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης και το Project Management της επένδυσης, κ. Αφροδίτη Καρτελιά.

Προβολή της ενσωματωμένης γκαλερί εικόνων online στο:
http://www.minagric.gr/index.php/el/the-ministry-2/grafeiotypou/deltiatypou/14790-dt280323a#sigProIda3cfc15edd


 

Ευρωπαική νομική επικαιρότητα 4

minagricmap

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια | Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

 • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
 • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
 • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
 • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
 • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το email |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: