ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Iανουαρίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη η απόφαση ένταξης των δικαιούχων στη δράση 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» σε Λακωνία, Ηράκλειο, Αχαΐα, Κεφαλλονιά, Λάρισα, Λασίθι, και Κορινθία

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η απόφαση ένταξης των επιτυχόντων δικαιούχων παραγωγών στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλονιάς, στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, που υπέβαλαν αίτηση για πενταετή ένταξη στο πλαίσιο της δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 30 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 78,95%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 8 άτομα (ποσοστό απόρριψης 21,05%). Αντίστοιχα για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται 49 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 85,96%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 8 άτομα (ποσοστό απόρριψης 14,04%) για την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 83 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 93,26%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 6 άτομα (ποσοστό απόρριψης 6,74%), για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλονιάς ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 56 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 90,32%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 6 άτομα (ποσοστό απόρριψης 9,68%), για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 144 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 78,26%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 40 άτομα (ποσοστό απόρριψης 21,74%), για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 5 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 62,5%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 3 άτομα (ποσοστό απόρριψης 37,5%) και τέλος για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 1 άτομο (ποσοστό επιτυχίας 100%).

Η υπογραφή των αποφάσεων ένταξης για τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας θα γίνεται αμέσως μετά την αποστολή στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥπΑΑΤ των αποτελεσμάτων αξιολόγησης από τις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

  

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας