Ερωτηματολόγιο εκτίμησης αναγκών σε θέματα συνεργασίας στο πλαίσιο του Μέτρου 16 «Συνεργασία» **** ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΜΕΧΡΙ 15/01/2018 **** Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στη δράση 10.1.04 Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα **** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ παράτασης των αιτήσεων στήριξης για τις Δράσεις 4.2.1 και 4.2.2 **** Διασύνδεση ιδιωτικών πακέτων με συνταγογράφηση **** Ανακοίνωση τελικής κατάταξης Πινάκων Εγκεκριμένων και Απορριπτόμενων Αιτήσεων Στήριξης Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2017 **** Παράταση της ημεροχρονολογίας ολοκλήρωσης των συνεχιζόμενων πράξεων του Μ123Α στη Δ4.2.1. του Π.Α.Α. 2014–2020 **** Υπομέτρο 4.2 Μεταποίηση - Διευκρινιστική Εγκύκλιος Νο2 **** **** Διευκρινιστική Εγκύκλιος για τη διαδικασία έκδοσης άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων **** Έναρξη ψηφιακών υπηρεσιών συνταγογράφησης **** Συνταγή Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων **** **** **** **** ****

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Αν. Υπουργού ΑΑ&Τ, Γιάννη Τσιρώνη, κατά τα εγκαίνια
της 16ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας

Εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στα εγκαίνια της 16ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας, του Δήμου Ερυμάνθου, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε:

«Η περιφέρεια και οι αγροκτηνοτροφικές μας περιοχές έχουν ανάγκη από πάρα πολλά και σημαντικά έργα υποδομής. Συζητήσαμε διεξοδικά με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου για όλες αυτές τις αναγκαιότητες. Δεν θέλω να υποσχεθώ ότι μπορούν να γίνουν άμεσα όλα τα έργα τα οποία δεν πραγματοποιήθηκαν επί δεκαετίες, εκείνο όμως που μπορώ να υποσχεθώ και οφείλουμε να το υποσχεθούμε όλοι μας, είναι να μην ξαναδούμε ούτε ένα έργο -όπως βλέπουμε σε διάφορες περιοχές- για το οποίο σπαταλήθηκαν εκατομμύρια, χωρίς να αξιοποιηθούν ποτέ από τους παραγωγούς μας, είτε επειδή έγιναν για να οικονομήσουν χρήματα κάποιοι επιτήδειοι, είτε επειδή έγιναν με κακό σχεδιασμό. Δεν έχουμε πια κανένα περιθώριο ως χώρα να σπαταλάμε ούτε ένα ευρώ απ’ τους φόρους για έργα τα οποία δεν θα έχουν προστιθέμενη αξία για τους παραγωγούς μας».

 

foto typos050917a

 

foto typos050917a 1

 

foto typos050917a 2

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: