ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                        

Αθήνα, 01  Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του Αν. ΥΠΑΑΤ, Γιάννη Τσιρώνη, στο 7ο Περιφερειακό
Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στην Κέρκυρα:
«Το λόγο έχουν τα Ιόνια νησιά»

Περιοδεία σε Θεσπρωτία, συναντήσεις με αυτοδιοίκηση και παραγωγούς

Περιοδεία σε Θεσπρωτία και Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, από την Δευτέρα 4/12 έως και την Τετάρτη 6/12, στο πλαίσιο του 7ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση με θέμα «Το λόγο έχουν τα ιόνια νησιά», που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα. Ο Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει ομιλία στο Συνέδριο την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το απόγευμα (14:00μμ-17:30μμ) στην 1η παράλληλη απογευματινή συνεδρία με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, ο Αν. Υπουργός θα έχει συνάντηση εργασίας στην Ηγουμενίτσα με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (ΠΕΔ), Ιωάννη Λώλο, ενώ αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, Θωμά Πιτούλη. Στις 18:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με αγροτικούς φορείς της περιοχής, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στην Κέρκυρα με τον Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο και στις 12:30 το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο. Στις 14:00μμ ο Αν. Υπουργός θα παραστεί στην έναρξη του 7ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί ο Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετάσχει από κοινού με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή, σε σύσκεψη με φορείς για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του, ενώ το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία στο 7ο Περιφερειακό Συνέδριο.

 

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας