ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 5 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Αν. ΥΠΑΑΤ, Γ. Τσιρώνη, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας στο πλαίσιο
του εναλλακτικού φεστιβάλ προβολής και προώθησης τοπικών
παραδοσιακών προϊόντων, «ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ»

Συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής

Επίσκεψη στο Λεωνίδιο Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 6 έως και το Σάββατο, 7 Ιουλίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ προβολής και προώθησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 19:00μμ με τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο, στο Δημαρχείο Λεωνιδίου, ενώ στις 19:30μμ θα παραστεί στην παρουσίαση βιβλίου «Τα ασκητήρια της Κυνουρίας» στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο, όπου παρόντες θα είναι επίσης ο Περιφερειάρχης, βουλευτές, δήμαρχοι και τοπικοί φορείς.

Στις 20:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετάσχει στον μεγαλύτερο τσακώνικο χορό στα σοκάκια και στον κεντρικό δρόμο του Λεωνιδίου, ενώ στις 21:30μμ θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη εκδήλωση στην πλατεία Μητρόπολης, όπου θα γίνει επίσης καταγραφή των χορευτών για το βιβλίο «γκίνες».

Το Σάββατο 7 Ιουλίου ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στις 11:00πμ με φορείς εναλλακτικού οικολογικού τουρισμού στο γραφείο του δημάρχου. Στις 11:30πμ θα έχει συνάντηση εργασίας με αλιείς της περιοχής και στις 12:00 το μεσημέρι με αγρότες και κτηνοτρόφους, στην βιβλιοθήκη του Δήμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αν. Υπουργός στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα παραστεί σε εκδηλώσεις στην «φάμπρικα πολιτισμού», όπως παρουσίαση τσακώνικου χορού και γευσιγνωσία και οινογνωσία στο περίπτερο του Συλλόγου οινοποιών Νεμέας.

foto typos050718 melitzaz

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας