ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση υπουργού ΑΑ&Τ, Σταύρου Αραχωβίτη, με βουλευτές των
Χανίων για το φράγμα Βαλσαμιώτη

Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Αθήνα, με θέμα την πορεία του έργου Φράγματος Βαλσαμιώτη. Στη συζήτηση τέθηκαν οι προτεραιότητες, προκειμένου αφενός το έργο να καταστεί λειτουργικό για τους Χανιώτες παραγωγούς και αφετέρου να διερευνηθούν οι αιτίες της σημερινής κατάστασης. Ο κ. Αραχωβίτης διαβεβαίωσε τους βουλευτές ότι: «Στις σημερινές συνθήκες της κλιματικής αλλαγής που οι βροχοπτώσεις είναι χρονικά εστιασμένες και έντονες, ενώ υπάρχουν μεγάλες περίοδοι ανομβρίας ιδιαίτερα στην Κρήτη, όλα τα έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ακόμα και για δεκαετίες, πρέπει να ολοκληρωθούν ταχύτατα. Το υπουργείο είναι αποφασισμένο να επιταχύνει τις διαδικασίες σε αυτή την κατεύθυνση.»

Οι βουλευτές, από την πλευρά τους, επεσήμαναν την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου, γιατί στα Χανιά αναπτύσσονται δυναμικές καλλιέργειες, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να διερευνηθούν και τα αίτια της σημερινής κατάστασης.

 foto typos051018b

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας