Ανακοίνωση για την υποβολή τροποποιήσεων-μεταβιβάσεων για το έτος 2019 για τη δράση 10.1.04 **** Διαγωνισμός Αγροτικός Συνεταιρισμός Χρυσοχωρίου Ν. Καβάλας «NESPAR» **** Διαγωνισμός Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης **** Διαγωνισμός Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη (ΑΕΣ) Ανώνυμη Εταιρία-ΠΕΣ **** 3 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΡΟΥ 11 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» **** Ανακοινώσεις για την Δράση 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» **** «Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αδειών διατήρησης και εγκατάστασης κτην/κων εγκ/σεων μέχρι τις 30.6.2019» **** «Διαγωνισμός ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» **** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΕΤΡΟΥ 13 ΓΙΑ ΤΟ 2018 **** «Αιτήσεις για κατά παρέκκλιση άδειας διάθεσης στην αγορά των φυτοπροστατευτικών προϊόντων για δημόσια διαβούλευση» **** ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΩΝ» -ΕΝΑΡΞΗ 10/12/2018 **** Πρόσκληση - συμμετοχή σε επιχειρηματική αντιπροσωπεία συνοδεία του Επιτρόπου Hogan -DUBAI 16-19 Φεβρουαρίου 2019 **** Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΡΗΣΗ 2018-2019 (14.09.18) **** ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ XYLLELA FASTIDIOSA **** Συνταγή Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ 

kasimis fotoΟ Χαράλαμπος Κασίμης είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ (Ηνωμένο Βασίλειο) και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στην Βιομηχανική και Αγροτική Κοινωνιολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Από το 1986 μέχρι το 2003 δίδαξε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταξύ 1995-2000 διατέλεσε Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστικής και Αγροτικής Κοινωνιολογίας του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών. Από το 2003 είναι καθηγητής Αγροτικής Κοινωνιολογίας στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών την περίοδο 2013-2014 και από τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέλαβε Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού, Έρευνας & Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2013 είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αγροτικής Κοινωνιολογίας (European Society for Rural Sociology).

Έχει συντονίσει πολλά ερευνητικά προγράμματα και έχει εκδώσει αρκετά βιβλία στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα σε ξενόγλωσσα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στον κοινωνικό μετασχηματισμό και την ανάπτυξη της υπαίθρου, την οικογενειακή γεωργία και τις επιπτώσεις της κρίσης στην κινητικότητα και τις περιφερειακές αγορές εργασίας. Τα τελευταία χρόνια έχει επίσης ασχοληθεί ερευνητικά και συγγραφικά με την μετανάστευση (τόσο στον αστικό όσο και στον αγροτικό χώρο).

Ο Χαράλαμπος Κασίμης έχει συμμετάσχει στα κοινά ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων με την Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων το 2006 και το 2010.

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας