ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διοργανώνει Ημερίδα με θέμα
«Νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική-Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών» 
(Χαλκίδα, 20/3/14)

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης θα συμμετάσχει αύριο, Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, στην ημερίδα που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Χαλκίδα, με θέμα: «Νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική-Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών».

Στην Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Σ. Κεδίκογλου, βουλευτές και τοπικοί φορείς της περιοχής.

Στόχος της Ημερίδας είναι, να παρουσιαστούν οι δυνατότητες που δίνονται στον τομέα της Αλιείας, μέσω της εφαρμογής της Νέας Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής, καθώς και το στρατηγικό σχέδιο του Υπουργείου για την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών. Παράλληλα, θα αναπτυχθούν οι προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών, μετά και από τη συμφωνία που επετεύχθη πρόσφατα, με την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας, για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση του κλάδου με κονδύλια ύψους 6,4 δις ευρώ.


* Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Ημερίδας

 

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

minagricmap

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας