« Τροποποίηση Απόφασης για χορήγηση αδειών αλίευσης τόννου (Thunnus thynnus) για το έτος 2022 » **** « Χορήγηση αδειών αλίευσης ξιφία και μακρύπτερου τόννου για το έτος 2022 » **** « Επαναπροκήρυξη θέσεων στο Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας ( ΔΣΕ) » **** « ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ Μέτρου 13 έτους 2021 » **** « Προδημοσίευση για νέες Προσκλήσεις της Δράσης 10.01.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα » **** « Προγράμματα Εργασίας Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων περιόδου 2021-2022 » **** « 4η Τροποποίηση-συμπλήρωση της 1264/158482/28-06-2019 Απόφασης Ένταξης Πράξεων στη Δράση 4.2.1, » **** ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: « Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων (EasyAgroExpo) » **** «Εφαρμογή της υποχρέωσης εκφόρτωσης από 1/01/2021» **** «Ενημέρωση για τους συναλλασσόμενους με το ΥΠΑΑΤ» **** « Ανανέωση του Πιστοποιητικού Γνώσεων & Κατάρτισης στην Ορθολογική Χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων» **** ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΩΝ» **** «Συνταγή Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ενημερωτικές ημερίδες που διοργάνωσε το ΥπΑΑΤ την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στο χώρο των παράλληλων εκδηλώσεων της ΔΕΘ-ΗELEXPO AE στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της συμμετοχής του στην έκθεση FRESKON 2018 με θέμα “καταναλώνω φρούτα λαχανικά και εποχής – καταναλώνω τοπικά προϊόντα”.

Οι ημερίδες σκοπό είχαν την έγκαιρη και πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών:

α) από στελέχη του Υπ.Α.Α.&Τ. για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της προβολής των προϊόντων τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, τα νέα αγροτικά και διατροφικά προγράμματα, καθώς επίσης και για θέματα φυτοπροστασίας και υπολειμμάτων.
β) από τον ΕΛΓΑ σχετικά με το μέτρο 5.1 του ΠΑΑ 2014-2020 που αφορά «Επενδύσεις ενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις».

Το stand του Υπουργείου μας τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργοί στους οποίους προσφέρθηκαν πάνινες τσάντες με το θέμα της φετινής έκθεσης.

FRESKON foto1 FRESKON foto2

FRESKON foto3 

 

Ομιλητές των ημερίδων ήταν οι:

 

            ΥπΑΑT
Γενική Δ/νση Τροφίμων
Δ/νση: Προώθησης Γεωργικών Προϊόντων
Τμήμα Προβολής και Εκθέσεων 
Προϊσταμένη: A. Παπαγρηγορίου 
Τηλ. 210 212 4065 
e-mail: apapagrigoriou@minagric.gr

 

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

minagricmap

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: