«Ανακοίνωση Δημοσιοποίησης Πινάκων Εγκεκριμένων και Απορριπτόμενων του Μέτρου 13 (Εξισωτική Αποζημίωση) του ΠΑΑ 2014-2020, έτους 2021 - Έναρξη Υποβολής Ενδικοφανών Προσφυγών (Ενστάσεων)» **** «2η Πρόσκληση υποβολής προτάσεων, για την επιχορήγηση εκδηλώσεων και δράσεων προώθησης ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς» **** « Προδημοσίευση για νέες Προσκλήσεις της Δράσης 10.01.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα » **** « Προγράμματα Εργασίας Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων περιόδου 2021-2022 » **** « Διαθέσιμοι Βιολογικοί Σπόροι Σποράς » **** «Το ΥΠΑΑΤ θέτει σε διαβούλευση τεύχος διακήρυξης για το έργο «Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Ελέγχων του Αγροδιατροφικού Τομέα» **** « 4η Τροποποίηση-συμπλήρωση της 1264/158482/28-06-2019 Απόφασης Ένταξης Πράξεων στη Δράση 4.2.1, » **** ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: « Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων (EasyAgroExpo) » **** «Εφαρμογή της υποχρέωσης εκφόρτωσης από 1/01/2021» **** «Ενημέρωση για τους συναλλασσόμενους με το ΥΠΑΑΤ» **** « Ανανέωση του Πιστοποιητικού Γνώσεων & Κατάρτισης στην Ορθολογική Χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων» **** ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΩΝ» **** «Συνταγή Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων»

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν.4492/2017 (ΦΕΚ 156 Α) εκπαίδευση σε κρεοπώλες παρέχεται και από αναγνωρισμένες Ιδιωτικές Σχολές που θεωρούνται αντίστοιχες με τις Σχολές Επαγγελμάτων Κρέατος του ΥΠΑΑΤ. Η αναγνώριση των εν λόγω Σχολών γίνεται με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά από εισήγηση της Δ/νσης Έρευνας, Καινοτομίας και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΑΤ. Η ενδιαφερόμενη Ιδιωτική Σχολή υποβάλλει αίτηση αναγνώρισης του προγράμματος των σπουδών της στη Δ/νση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του ΥΠΑΑΤ, η οποία και διενεργεί τους απαιτούμενους ελέγχους. Μετά την αναγνώρισή τους οι Ιδιωτικές Επαγγελματικές Σχολές μπορούν να χορηγούν έγκυρες βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά επαγγελματικής ικανότητας κρεοπώλη. 

Οι μέχρι σήμερα αναγνωρισμένες Ιδιωτικές Σχολές Εκπαίδευσης Κρεοπωλών που μπορούν να χορηγούν τέτοιου είδους βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά είναι οι ακόλουθες:

1) H ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΙΩΑ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ / ΡΑΔΟΥ 3, Τ.Κ. 10446, ΑΘΗΝΑ.

2) Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ /  ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ, Τ.Κ. 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

3) Η ομόρρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία ΑΙΚ. ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣΙΑ Ο.Ε. / ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΧΛΑ 118-ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, Τ.Κ. 74100, ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ.

4) Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6, Τ.Κ. 69132, ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

5) Η ατομική Επιχείρηση με την επωνυμία ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ ΙΩΑ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ / ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ & ΠΑΛΜΕ 38 Τ.Κ. 74100,  ΡΕΘΥΜΝΟ.

6) Η ανώνυμη εταιρεία με τη επωνυμία ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ , /η οποία εδρεύει στον Δήμο Αμαλιάδας Ηλείας , για τις παρακάτω δομές:
  α) στον Πύργο Ηλείας και επί της οδού Κουντουριώτου 3,
  β) στην Πάτρα Αχαΐας και επί της οδού Παντανάσσης 4, σε ενοικιαζόμενη πιστοποιημένη δομή.

7) Η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική εταιρία με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΛΟΗΣ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ Ι.Κ.Ε, / για τις παρακάτω δομές της:
  α) στην περιοχή ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΗΛΕΙΑΣ και επί της οδού Ξενοφώντος 252,
  β) στην ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ , ΑΧΑΙΑ και επί της οδού Αγ. Ιωάννη Προδρόμου 104.

8) Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΓΡΑΒΑΝΗΣ Θ. ΛΑΜΠΡΟΣ, / η οποία εδρεύει στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, στην περιοχή Ελεούσα επί των οδών Πλ. Μακρυγιάννη 2 και Παπαφλέσσα.

9) Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΕΚ ΜΑΝΩΛΑ), η οποία εδρεύει στην ΑΤΤΙΚΗ για τις παρακάτω δομές της:
  α) στην Περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής και επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 128,
  β) στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και επί της οδού Σταθοπούλου 41.

10) Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΣΑΛΜΑΣ ΒΑΣ. ΙΩΑΝΝΗΣ, / η οποία εδρεύει στο ΑΓΡΙΝΙΟ , επί της οδού Χαβέλα 9 και Γρίβα,
11) Η Ετερόρρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Ε.Ε., / η οποία εδρεύει στις ΣΕΡΡΕΣ, επί της οδού Γ. Παπανδρέου 23.

12) Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ-ΜΑΙΧ, / η οποία εδρεύει στα ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, στην περιοχή Αλσύλιο Αγροκηπίου.

13) Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία LIDΙA ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ / η οποία εδρεύει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ , επί των οδών Ειρήνης 37 και Θεσσαλονίκης 1.

14) Η Ετερόρρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία Κ. ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. /  η οποία εδρεύει στα ΧΑΝΙΑ επί της οδού Εφ. Πολεμιστών 103 και Ξέπαππα.

15) Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, η οποία εδρεύει στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, επί της οδού Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6.
16) Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΛΕΤΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» , η οποία εδρεύει στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, επί της οδού Τ. ΙΣΣΑΚ 6.
17) Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ –VOLTEROS, η οποία εδρεύει στη ΚΟΖΑΝΗ επί της οδού Κωνσταντίνου Γκέρτσου 39.
18)  Η ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΨΙΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ (ΑΝΚΟ), η οποία εδρεύει στην ΡΟΔΟ, επί της οδού Γεωργίου Σεφέρη 78-80. 
19)  Η εταιρία με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε., η οποία εδρεύει στο Δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής, επί της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη 97. 
20)  Η εταιρεία με την επωνυμία ΑΥΓΕΡΗΣ Φ.-ΚΑΨΑΛΗ Χ.ΟΕ (ΠΡΟΟΔΟΣ), η οποία εδρεύει στο Δήμο Ιωαννίνων, επί της οδού Μπιζανίου 26.

 

Δ/νση Έρευνας, Καινοτομίας και Εκπαίδευσης 

dark blue el311218

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

minagricmap

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Οι μέχρι σήμερα διαθέσιμες "1540" υπηρεσίες είναι:

  • Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου.
  • Η ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ. και τα 4 τελευταία ψηφία της Αστ. Ταυτότητας)
  • Καταγγελίες που αφορούν στην προέλευση κρέατος
  • Η ενημέρωση για τα Ελληνικά Τρόφιμα
  • Η ενημέρωση για τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ 

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

 

 

 

Κοινωνικά Δίκτυα

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: