Ημερίδα: «Μια νέα γεωργία σε μια νέα εποχή: καινοτομία, γνώση και ψηφιακός μετασχηματισμός στην ΚΑΠ μετά το 2020» (Θεσσαλονίκη, 11 Σεπτεμβρίου 2018)

banner deth kap 110918

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής, Τεκμηρίωσης και Διεθνών Σχέσεων διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Μια νέα γεωργία σε μια νέα εποχή: καινοτομία, γνώση και ψηφιακός μετασχηματισμός στην ΚΑΠ μετά το 2020» στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 (ώρα 16:30 – 19:00) στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Αίθουσα Α.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν οι νέες προκλήσεις της ΚΑΠ μετά το 2020, στο πλαίσιο των νομοθετικών προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και αφορούν ειδικότερα στην ενθάρρυνση και στήριξη των επενδύσεων στην έρευνα και την καινοτομία στον τομέα των τροφίμων, της γεωργίας, της αγροτικής ανάπτυξης και της βιοοικονομίας, στη μεταφορά γνώσης και στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κος Χαράλαμπος Κασίμης θα απευθύνει χαιρετισμό και θα συντονίσει τις εργασίες της εκδήλωσης.

Ακολουθούν οι Παρουσιάσεις της Ημερίδας

  1. Σπύρος Φουντάς: «Ευφυής Γεωργία, Καινοτοµία και Νέα ΚΑΠ»
  2. Δημήτρης Ευαγγελόπουλος: «Επαυξηµένη Γεωργία- Αποτελέσµατα και Προοπτικές - Παράδειγµα συστήµατος διαφοροποιηµένης λίπανσης σε ελληνικούς αγρούς» 
  3. Κώστας Κράββας: «Εµπειρίες και συµπεράσµατα ενός αγρότη που εφαρµόζει γεωργία ακριβείας στην παραγωγή ρυζιού»

Σχετικές Αναρτήσεις